Rólunk

Rövid ismertető a cégünkről


Cégünk 2008-ban alakult, mely a KKV-k számára nyújtott Rendszergazdai- és alap VPS szolgáltatást. 2014-ben kezdtünk komoly beruházásokba, melynek eredményeként 2016-ban megnyitottuk a Hosting szolgáltatásunkat, valamint elindítottuk a Bérlés üzletágat.

  • Folyamatosan fejlesztünk.
  • Mindig az ügyfelek kérését tartjuk szem előtt.
  • Mindent megteszünk az elégedettségért.
  • Gyorsak, precízek és megbízhatóak vagyunk.

Jelenleg több mint 140 Dell szerver, 40 Dell laptop és 30 PC szolgálja ki ügyfeleink igényeit és több mint 150 PC-nek vagyunk táv rendszergazdái. A JZT nem csak egy cég a mai magyar IT piacon, hanem egy olyan hiánypótló megoldás, mely már régóta váratott magára. A JZT egyesíti a professzionális szervertermek szolgáltatásait és infrastrukturális megoldásait egy „Low Cost” szerverterem ár előnyével.

Célunk a piacon professzionális, már-már nagyipari megoldásokat nyújtani a KKV-k számára - melyek nem igényelnek nagy anyagi befektetést - mindenki számára elérhető árral rendelkező szerverterem formájában. Szolgáltatásainkat teljes körűen a KKV szektor felmerülő igényeire szabtuk, hogy a problémáikra, IT fejlesztéssel és üzemeltetéssel kapcsolatos vakfoltjaikat a JZT segítségével gyorsan és hatékonyan tudják megszüntetni.