Rendszergazda szolgáltatás: olyan, mint egy jó biztosítás

 Sep 26th

Tekintsünk úgy a rendszergazára, mint egy jó biztosításra. Mindkét esetben úgy tűnhet olyan szolgáltatásért fizetünk, amelyikre nincs is szükség vagy egyszerűen kidobott pénznek tekinthető. Ilyenkor jön mindig az a híres, DE mi van akkor, ha … DE mi van akkor, ha … pont akkor nem érhető el a rendszer, amikor az új ... Több »

JZT ChatBot 1.0

 Aug 8th

Az egyik újításunk a Facebook oldalunkhoz kapcsolt ChatBot, amely már az oldalunkról is elérhető (jobb alsó sarok). Próbáltad már? Miért váltottunk ChatBotra? Sokan kerestek meg minket Facebook Messengeren keresztül, ahol azonnali választ vártak a kérdéseikre. Ennek megfelelően igyekeztünk azonnal válaszolni, DE ez nem ... Több »

Hogyan működhet rosszul a DDoS védelem és hogyan kellene működnie?

 Jul 4th

Nagyon sok opció van arra, hogy a szerverinket vagy a szervertermünket megvédjük a DDoS támadástól. Ahogy az minden területen előfordul, úgy itt is két féle megoldás lehetséges: tüneti kezelés és megelőzés. Tüneti kezelés Hipotézis: Tegyük fel, hogy DDoS támadás indul egy IP cím ellen és úgy szeretnénk kivédeni, ... Több »

Mire figyelj, ha hosting szolgáltatást veszel igénybe?

 Jun 20th

Nem egyszerű megtalálni a megfelelő szolgáltató és csomag kombinációját, amely megfelel az igényeinknek. 2018-ra a fogyasztó társadalomban már nem olyan nehéz információt gyűjteni, amelyek segíthet a döntéseink meghozatalában. A legfontosabb feladat, hogy határozzuk meg, hogy mit szeretnénk: játékszervert ... Több »

Mire használj egy XS-es szervert 1. rész: weboldal készítő

 Jun 13th

Webfejlesztőként sokszor futottam bele abba, hogy a tárhely szolgáltatások nem mindig felelnek meg az igényeimnek, DE ahogy minden kis cég mi is végig jártuk a ranglétrát: tárhely, VPS, bérelt dedikált szerver és éppen most gondolkodunk saját szerver vásárlásán. Minden cég életében fontos szempont a növekedés, méghozzá ... Több »

Mi a különbség a MEDIUM és a LARGE csomagok között?

 Jun 7th

A VPS vásárlás egy olyan folyamat eredmény, mint bármelyik terméké. Mutatok egy példát: ha telefont vásárolsz, akkor rengeteg tényezőt veszel figyelembe azért, hogy olyat tudj választani, ami illik hozzád - ár, megjelenés, képességek, operációsrendszer stb. Nincs ez másképpen a VPS csomagjaink esetében sem. Technikai ... Több »

Miért választottam az XS dedikált szervercsomag?

 May 16th

Már az első találkozás hatalmas élmény volt a JZT szolgáltatásaival. Tudtam, hogy egy gyümölcsöző kapcsolat előtt állunk. Az egyik weboldalunk erőforrás igénye miatt döntöttünk a költözés mellett. Az XS csomag egy speciális változatával kezdtünk, mert arra is lehetősége van a JZT ügyfeleinek, hogy egyéni igényeiket ... Több »

Miért éppen Dell PowerEdge M610?

 Mar 20th

Blade szerverinkbe, ha Dell PowerEdge M610 kerül az csak azért lehet, mert eddig tökéletesen meg voltunk vele elégedve. Jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy ez miért is jó nekünk vagy neked? Miért jó, ha Dell PowerEdge M610 használunk? Megnövelt memóriakapacitás Kiváló virtualizáció és ... Több »

10%-os kedvezmény az első vásárlásból

 Mar 15th

Van egy állandó kedvezményünk, amelyik folyamatosan megjelenik a főoldalunkon, de viszonylag kevesen élnek vele. Milyen ajánlat? 10% kedvezmény az első befizetésből, hogy ezzel is ösztönözzük azokat, akik bizonytalanok a döntésben. Hogyan válthatod be a 10%-os kedvezményt? Tedd a virtuális kosaradba a kiszemelt ... Több »

Informatikai rendszerek optimalizálása

 Nov 29th

  Jelenlegi, és egykori ügyfeleink egyre nagyobb százalékánál merül fel az informatikai rendszerük optimizálásának igénye. Ön hogy áll ezzel? A korszerű, automatizált rendszereket, szakmáját ténylegesen ismerő főállású informatikust mindenki szeretne, azonban legtöbbször ez csak megfizethetetlen álom ... Több »