Új tűzfalak és jövőbeli fejlesztések

 May 10th

A tegnapi nap eseményei miatt rendeltünk kettű új tűzfalat, amelyek ma meg is érkeztek, ezért a mai nap folyamán, több rövidebb leállásra lehet számítani, amely a beüzemelésből adódik.Igyekszünk elkerülni a tegnapi esetet, így az új tűzfal a nemzetközi linkünkre használt jól bevált 40G-s kártyákkal lesz telepítve, ... Read More »

Őszi szüneti akció – Halloween Edition

 Oct 29th

A Halloween (október 31.) az őszi szünet idejére esik, így arra gondoltunk, hogy az első 20 db VPS LARGE csomag rendelő számára 18% kedvezményt biztosítunk*. Kedvezmény igénybevételének feltételei* akár 1 hónapos előfizetés esetén is új ügyfélnek kell lenned 20 db VPS LARGE csomagra vonatkozik a kedvezmény, ne maradj ... Read More »

Megszűnik a PHP 5.x verziófrissítése, amely miatt sok felhasználó aggódhat

 Oct 17th

Év végén megszűnik a PHP 5.x verziófrissítése, amely hasonló helyzetet eredményezhet majd, mint anno a Windows XP támogatásának megszűnése. A Windows XP-t számos gépre telepítették világszerte, így nagy fejfájást okozott a további biztonságos használata például a bankautomaták esetében. Kiket érinthet a PHP 5.x ... Read More »

Rendszergazda szolgáltatás: olyan, mint egy jó biztosítás

 Sep 26th

Tekintsünk úgy a rendszergazára, mint egy jó biztosításra. Mindkét esetben úgy tűnhet olyan szolgáltatásért fizetünk, amelyikre nincs is szükség vagy egyszerűen kidobott pénznek tekinthető. Ilyenkor jön mindig az a híres, DE mi van akkor, ha … DE mi van akkor, ha … pont akkor nem érhető el a rendszer, amikor az új ... Read More »

JZT ChatBot 1.0

 Aug 8th

Az egyik újításunk a Facebook oldalunkhoz kapcsolt ChatBot, amely már az oldalunkról is elérhető (jobb alsó sarok). Próbáltad már? Miért váltottunk ChatBotra? Sokan kerestek meg minket Facebook Messengeren keresztül, ahol azonnali választ vártak a kérdéseikre. Ennek megfelelően igyekeztünk azonnal válaszolni, DE ez nem ... Read More »

Hogyan működhet rosszul a DDoS védelem és hogyan kellene működnie?

 Jul 4th

Nagyon sok opció van arra, hogy a szerverinket vagy a szervertermünket megvédjük a DDoS támadástól. Ahogy az minden területen előfordul, úgy itt is két féle megoldás lehetséges: tüneti kezelés és megelőzés. Tüneti kezelés Hipotézis: Tegyük fel, hogy DDoS támadás indul egy IP cím ellen és úgy szeretnénk kivédeni, ... Read More »

Mire figyelj, ha hosting szolgáltatást veszel igénybe?

 Jun 20th

Nem egyszerű megtalálni a megfelelő szolgáltató és csomag kombinációját, amely megfelel az igényeinknek. 2018-ra a fogyasztó társadalomban már nem olyan nehéz információt gyűjteni, amelyek segíthet a döntéseink meghozatalában. A legfontosabb feladat, hogy határozzuk meg, hogy mit szeretnénk: játékszervert ... Read More »

Mire használj egy XS-es szervert 1. rész: weboldal készítő

 Jun 13th

Webfejlesztőként sokszor futottam bele abba, hogy a tárhely szolgáltatások nem mindig felelnek meg az igényeimnek, DE ahogy minden kis cég mi is végig jártuk a ranglétrát: tárhely, VPS, bérelt dedikált szerver és éppen most gondolkodunk saját szerver vásárlásán. Minden cég életében fontos szempont a növekedés, méghozzá ... Read More »

Mi a különbség a MEDIUM és a LARGE csomagok között?

 Jun 7th

A VPS vásárlás egy olyan folyamat eredmény, mint bármelyik terméké. Mutatok egy példát: ha telefont vásárolsz, akkor rengeteg tényezőt veszel figyelembe azért, hogy olyat tudj választani, ami illik hozzád - ár, megjelenés, képességek, operációsrendszer stb. Nincs ez másképpen a VPS csomagjaink esetében sem. Technikai ... Read More »

Miért választottam az XS dedikált szervercsomag?

 May 16th

Már az első találkozás hatalmas élmény volt a JZT szolgáltatásaival. Tudtam, hogy egy gyümölcsöző kapcsolat előtt állunk. Az egyik weboldalunk erőforrás igénye miatt döntöttünk a költözés mellett. Az XS csomag egy speciális változatával kezdtünk, mert arra is lehetősége van a JZT ügyfeleinek, hogy egyéni igényeiket ... Read More »